Ajax live stream vanuit het buitenland

Zit u veel in het buitenland en heeft u geen toegang tot uw Eredivisie Live kanaal? AjaxLiveStream.nl biedt u alsnog de mogelijkheid om binnen 5 minuten een gratis Ajax Stream te bekijken. Uiteraard kunt u ook de andere Eredivisie wedstrijden snel en eenvoudig bekijken via deze site. Dit is al binnen 5 minuten geregeld door een account aan te maken bij Unibet met minimaal 16 euro tegoed.

Onderstaand stappenplan beschrijft hoe u meteen in goede kwaliteit kunt profiteren van de Ajax stream. Uiteraard kunt u zo lang blijven streamen als u wilt, zolang u uw 16 euro saldo maar behoudt. Meerdere seizoenen achtereen is dit al mogelijk, en daarnaast kunt u ook de andere competities live volgen (KNVB Beker, Premier league, Primera Division etc) vanuit het buitenland.
Onderstaande methode is de meest snelle en tevens gratis manier (geld kunt u terugstorten) om Ajax Live streams te ontvangen.

Hoe u direct een Ajax Live stream kunt kijken:

1) Meld u aan bij unibet <– klik hier
2) Stort minimaal €20,- op uw account (*Kunt u evt.terugstorten*)
3) Bekijk (het hele seizoen) de kwalitatieve live streams
4) Waag eventueel een gokje op de leuke weddenschappen bij Unibet
Aanmelden bij Unibet

ACTIE: voetbalfans die zich nu nog aanmelden bij Unibet krijgen hun gestorte tegoed als aanmeldbonus verdubbeld (tot max 50 euro).

Let wel: het moet een buitenlands Unibet account omvatten!

*terugstorten kan zodra het speeltegoed is vrijgespeeld

Ajax live voetbal streamen vanuit andere landen

U zult zich afvragen waarom Unibet op deze manier te werk gaat. Unibet heeft dit opgezet omdat zij weet dat mensen tijdens het kijken van de ajax stream of andere live voetbal streams de neiging heeft in te zetten op een leuke wedstrijd. Ons advies is ook om dit zeker te doen, maar om wel uw minimale 20 euro tegoed te houden om er voor te zorgen dat u kunt blijven kijken naar de Ajax stream.

Het registreren bij Unibet is redelijk snel gedaan. Daarna kunt u veilig via Ideal uw 20 euro storten. Meer mag uiteraard altijd, maar is niet vereist. Hoe meer u stort hoe hoger uw bonus is om mee te spelen (max 50 euro)

Het voordeel van de Unibet Ajax live stream is niet alleen dat zij de Eredivisie wedstrijden aanbieden, maar ook de andere competities. Zo kunt u niet alleen van Ajax de Eredivisie Live streams, KNVB Beker livestream en de Europese competitie livestreams bekijken, maar ook de andere teams en wedstrijden (Engelse competitie, Spaanse competitie, etc)